Pazarda fiyatlar normale dönüyor!

Pazarda fiyatlar normale dönüyor!
Sarayönü’nün Cuma günleri kurulan halk pazarında, meyve sebzenin fiyatlarında düşüş gözlemlendi. Patlıcan 10 lira, salatalık 10 lira, biber 15 lira, domates 10 lira,  patates 7- 8 lira, soğan 10 liradan satıldı.Sebze meyve...

Sarayönü’nün Cuma günleri kurulan halk pazarında, meyve sebzenin fiyatlarında düşüş gözlemlendi. Patlıcan 10 lira, salatalık 10 lira, biber 15 lira, domates 10 lira,  patates 7- 8 lira, soğan 10 liradan satıldı.

Sebze meyve fiyatlarında ki düşüş pazarcı esnafın da vatandaşın da yüzünü güldürdü. Pazarcı esnaflardan Hasan Kalender, bu hafta satışların oldukça iyi olduğunu, fiyatlarda ki düşüşlerin işlerine yansıdığını belirtti.

Geçtiğimiz haftalara göre ürünlerde yarı yarıya indirim olduğunu belirten Kalender; “Kendi bölgemizin bahçelerinde üretilen sebze ve meyvelerin tezgahlara gelmesi ile birlikte ürünlerin fiyatlarında önceki haftalara göre yarı yarıya indirim oldu. Bu durumda satışlarımıza oldukça yansıdı. Fiyatlara nakliye ücreti çok yansımadığı için vatandaşlarımızda bu fiyatlardan gönül rahatlığı ile alışveriş yaptı. Yaz mevsimi boyunca fiyatların bu aralıkta olacağını ön görüyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber: Serhat ÇETİNKAYA

Etiketler :