Polat, ‘Her maça final havasında çıkacağızâ€

Polat, ‘Her maça final havasında çıkacağızâ€
Sarayönü Belediyespor'un kaptanı ve savunma oyuncusu Turan Polat, yeşil siyahlı ekibin bay geçtiği haftada takım ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Polat, açıklamasında "Bitirebildiğimiz kadar üst sıralarda bitirmek istiyoruz....

Sarayönü Belediyespor'un kaptanı ve savunma oyuncusu Turan Polat, yeşil siyahlı ekibin bay geçtiği haftada takım ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Polat, açıklamasında "Bitirebildiğimiz kadar üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

"İyi bir birlikteliğimiz var"

Turan Polat; “Mücadelemize devam ediyoruz. Takım içerisinde güzel bir birlikteliğimiz var. Bunun sayesinde şuan bu konumdayız bence. Gerçekten arkadaşlarınızla aranızın iyi olması saha içerisindeki performansınızı da büyük ölçüde etkiliyor” dedi.

"Final havasında çıkacağız"

Sarayönü Belediyespor un aynı zamanda kaptanı olan Polat; “Takım olarak bundan sonraki kalan maçlarımıza tek tek ele almış olursak final havasında geçeceğini düşünüyorum. Zor maçları iyi oynayan bir ekibiz. İnşallah ilerleyen süreç bizim için hocalarımız için ve bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımız için güzel geçer diye düşünüyorum” dedi.