Polis haftası kutlandı

Polis haftası kutlandı
Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü kapsamında Sarayönü’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Emniyet teşkilatının 174. yaşı, mevlid programı, protokol ziyaretleri, çelenk koyma töreni ve emniyet amirliğine...

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü kapsamında Sarayönü’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Emniyet teşkilatının 174. yaşı, mevlid programı, protokol ziyaretleri, çelenk koyma töreni ve emniyet amirliğine yapılan ziyaretlerin kabulüyle kutlandı.

4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Cuma günü Cuma namazı öncesi Merkez Çarşı Camii’nde, teşkilatın vefat eden mensupları ve şehitlerimiz için mevlit okundu. Çarşamba günü ise Sarayönü Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’ndan çelenk sunum töreni gerçekleştirilirken, kutlamalar kapsamında ziyaretler İlçe Emniyet Amirliği Binası’nda kabul edildi.

Cuma günü başlayan kutlamalar kapsamında, İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ilk olarak protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz ve emniyet personeli ilk olarak protokol ziyaretlerinde bulundu.

Çarşamba günü sabah saatlerinde Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği mensupları Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstünün önünde toplandı. Atatürk büstüne çelenk koyma töreninden sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulunan teşkilat mensupları, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı söyledi. Çelenk koyma töreninin bitimiyle teşkilat mensupları, Emniyet Amirliği Binası’na geçerken; ikramlar eşliğinde ziyaretler kabul edildi. Bu şekilde Emniyet Teşkilatı’nın 174. yaşını kutlama etkinlikleri bu şekilde sona erdi.