POMEM ve mahalle bekçiliği kursu açılacak

POMEM ve mahalle bekçiliği kursu açılacak
Sarayönü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na hazırlanan öğrencilerin yanı sıra, Polis Meslek Yüksekokulu (POMEM) ve Mahalle Bekçiliği sınavlarına hazırlanan öğrenciler için de ücretsiz...

Sarayönü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na hazırlanan öğrencilerin yanı sıra, Polis Meslek Yüksekokulu (POMEM) ve Mahalle Bekçiliği sınavlarına hazırlanan öğrenciler için de ücretsiz kurs açıyor.

Kurs kayıt başvurularının başladığını ifade eden Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali BOZKURT, Hem bünyesinde verilecek olan POMEM ve Mahalle Bekçiliği Kursu’nun eğitimlerinin tecrübeli eğitmenler tarafından verileceğini ifade etti.

Bozkurt : “Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 7´den 70´e herkese eğitim felsefesi ile faaliyetlerini ve kurslarını açmaya devam ediyor.  Merkezimiz bünyesinde olsun ya da diğer kurumlarla işbirliği ile açtığımız kurs eğitimleri devam ediyor. Bildiğiniz gibi açtığımız tüm kurslar ücretsizdir. Yani kursa yazılan vatandaşlarımızdan hiçbir ücret almadan eğitimler veriyoruz.

Bu sene de açtığımız ücretsiz kurslara ilgi ve alaka oldukça fazla. Bu kursların yanında Mahalle Bekçiliği kurslarımızı da açarak, gençlerimiz bu konuda da bilgi sahibi yapmaya çalışıyoruz. Kurs kayıt başvurumuz başladı. Kurslarımız yine bilinen genç eğitmen arkadaşımız tarafından verilecek. Kurslarımız daha önce bizimle çalışan genç eğitmen tarafından verileceğini duyuralım” dedi.