Prima Bebek Bezi Premium Care 5 Kullanımı

Prima Bebek Bezi Premium Care 5 Kullanımı
Prima Premium Care 5cilt koruması için oldukça ideal bir üründür. Yeni doğan bebeğinizin cildi için sizlere ipeksi yumuşaklık sunar. Beden: 5 (11-18 kg )Prima Premium Care Nasıl Bir Üründür?Prima Premium Care bebek bezi,...
Prima Premium Care 5

cilt koruması için oldukça ideal bir üründür. Yeni doğan bebeğinizin cildi için sizlere ipeksi yumuşaklık sunar. Beden: 5 (11-18 kg )

Prima Premium Care Nasıl Bir Üründür?

Prima Premium Care bebek bezi, ıslaklığı hemen emer ve cilde anında kuruluk sağlar. Bu durum için üç emici kanal bulundurmaktadır. Cilde nefes aldırmayı sağlar ve taze havayı içeri almakla yetinmez aynı zamanda nemli havayı da dışarı verir. Bütün malzemeler sizler için her şey düşünülerek hazırlanmış ve ürün oluşturulmuştur. Ayrıca bebeğinizin altını değiştirmenize yardımcı olacak yani ne zaman yapacağınızın göstergesi olan bir ıslaklık göstergesi de Prima Premium Care 5 bebek bezinde mevcut olmaktadır. Hem bebeğinizin cildi taze kalmakta hem de bebeğiniz oldukça mutlu olmaktadır. Bebeğinizin karın bölgesinde bu ürün sayesinde rahatlık sağlayabilirsiniz.

Bu Ürünü Nerden Alabilirim?

Memnun kalmanız en büyük temennimiz olmakla birlikte buna eminiz. Bu ürünü