Problematik Soru Çözümleri 2020

Problematik Soru Çözümleri 2020
Son dönemlerin en çok konuşulan kaynaklarından biri olan problematik soru çözümleri 2020 yılına ait en güncel müfredata sahiptir. Kitap diğer klasik kaynaklara kıyasla, biraz daha farklı tasarlanmış olup problemleri kolaylıkla...

Son dönemlerin en çok konuşulan kaynaklarından biri olan problematik soru çözümleri 2020 yılına ait en güncel müfredata sahiptir. Kitap diğer klasik kaynaklara kıyasla, biraz daha farklı tasarlanmış olup problemleri kolaylıkla çözebilmenizi sağlamaktadır. Gri koç problematik sistemine göre hazırlanan bu kaynak, soldan sağa doğru gidecek şekilde hazırlanmıştır. Yani kitapta yer alan bir soruyu ve çözümünü gördüğünüzde, sağ kısımda yer alan içerikle, kendinizi o konuyla ilgili test edebilirsiniz. Bunun yanı sıra her bir soru için problematik çözümleri, sorunun yan kısmında yer alan karekod sayesinde video ile anlatılmaktadır. Bu sayede de tüm problemlere dair, pek çok sayıda taktik ve yeni bilgi öğrenebilirsiniz.

Gri Koç Problematik Kitabı ile Sınava Hazırlanmak Daha Kolay

Gri koç problematik soru çözümleri 2020 kaynakları, sınava hazırlık sürecinde fazlasıyla işinize yaramaktadır. Bu kitapta hem konu anlatımlı hem de test şeklinde soru tiplerinin bulunması ve bu soruların kademe kademe ilerlemesi, sınava hazırlık aşamasını daha verimli hale getirir. Kitabın görsel kısmının ilgi çekici şekilde hazırlanması, her bir konuya ait çok sayıda başlığa ve içeriğe yer verilmesi, ders çalışmayı sizin için daha kolay hale getirir. İçerisindeki geniş soru gamı ile sizi sınava hazırlayan gri koç problematik soru çözümleri kitabı, iyi bir temel oluşturmanıza da yardımcı olacaktır. Farklı soru tiplerini bir arada görmeniz ve pratik yapmanız, sınava hazırlık sürecinde en büyük destekçiniz olacaktır. Tonguç Mağaza’nın kaynak kitapları sayesinde sorulara aşinalığınız artacak ve sorular için ayırdığınız süre daha da kısalacaktır.

Sınava Yönelik Matematik Problematik Soru Çözümleri

Matematik dersleri, öğrenim hayatınızın neredeyse her aşamasında karşınıza çıkan, en önemli derslerden biridir. Bu nedenle de matematik konularını iyi çalışmanız, sınavlardan yüksek not almanızı ve başarılı olmanızı sağlar. Özellikle matematik konuları arasında yer alan problemler konusu, hedeflediğiniz başarıya ulaşabilmeniz için mutlaka öğrenmeniz gereken konulardan biridir. Kendi içerisinde sayı, kesir, havuz, yaş gibi çok sayıda çeşide ayrılan problemler konusuyla alakalı pratik taktikleri öğrenmeniz, işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Bu sebeple de içerisinde pratik çözümlerin yer aldığı problematik kitabı satın almanız, size büyük fayda sağlayacaktır.

Her biri sınav formatına uygun ve ÖSYM soru tarzına yakın şekilde hazırlanan kaynak kitaplar, konuyu daha iyi kavramanıza yardımcı olacaktır. Kitapta yer alan problematik çözümler, anlaşılır ve açıklayıcı bir dille açıklanmaktadır. Her sınıfa ve her konuya uygun içeriklerin olması sayesinde konu eksiklerinizi hemen kapatabilir, incelediğiniz soru çözümleri ile konuları aklınızda kalıcı hale getirebilirsiniz. TYT problematik kitabını incelemek ve satın almak için linke tıklayabilirsiniz: