Protokol arifeden bayramlaştı

Protokol arifeden bayramlaştı
Sarayönü geride bıraktığımız haftayı bayram heyecanını yaşayarak geçirdi. Sarayönü ilçe merkezinin yanı sıra Ladik ve Başhüyük Mahalleleri'nde törenler gerçekleşirken, sıla hasreti çeken hemşerilerimiz bayram tatilini...

Sarayönü geride bıraktığımız haftayı bayram heyecanını yaşayarak geçirdi. Sarayönü ilçe merkezinin yanı sıra Ladik ve Başhüyük Mahalleleri'nde törenler gerçekleşirken, sıla hasreti çeken hemşerilerimiz bayram tatilini de fırsat bilip memleketlerine geldi.

Kurban Bayramı'nı geride bırakan Sarayönü'nde protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaşma programında bir araya geldi.

Sarayönü Belediye Düğün Salonu nda arife günü gerçekleştirilen programa, Kaymakam Tarık Bahadır, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, Emniyet Amiri İhsan Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Sabırlı, Konuklar Tarım İşletmesi Müdürü Ali Odabaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, SYDV Müdürü Ahmet Turan, belediye meclis üyeleri, Saadet partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz ve ilçe teşkilatı, Kızılay Derneği Başkanı Halil İbrahim Turan, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve belediye personeli ile vatandaşlar katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma töreninde bir saatten fazla süren programa katılanlara tatlı ve bayram şekeri ikram edildi.