PTT’den yeni yıl hediyesi

PTT’den yeni yıl hediyesi
PTT AŞ, yılbaşına özel düzenlediği kampanya kapsamında, 25-31 Aralık dönemindeki iş günlerinde, bireysel müşteriler tarafından postaya verilecek yurt içi varışlı acele posta servisi (APS) kurye ve posta kargosu gönderilerine...

PTT AŞ, yılbaşına özel düzenlediği kampanya kapsamında, 25-31 Aralık dönemindeki iş günlerinde, bireysel müşteriler tarafından postaya verilecek yurt içi varışlı acele posta servisi (APS) kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25 indirim yapılıyor.

PTT AŞ, yeni yıla özel düzenlenecek kampanyayla kargo gönderimleri ve e-ticaret alışverişlerinde de büyük indirim fırsatlarını müşterileriyle buluşturuyor.

Eski günleri özleyenlere

Öte yandan, şirket, PTT tebrik kartı gönderme alışkanlığının yaygınlaştırılması ve unutulmaya yüz tutmuş geleneklerin yeniden canlandırılması için yılbaşına özel tebrik kartları da hazırladı.

Sarayönü PTT Şube Müdürü Yunus Kaya, nostaljiyi yaşamak isteyenler için şube bünyesinde kartpostal bulundurduklarını kaydetti,

Daha önce bayram ve yılbaşı geldiğinde hummalı bir çalışma içine girerek kartpostal gönderimlerini gerçekleştirdiklerini anlatan Kaya, “Gelişen teknoloji ile birlikte son yıllarda neredeyse hiç kartpostal gönderilmez oldu. Ancak sevenlerini gülümsetmek ve eski günlere götürmek isteyenler için PTT şubemizde yılbaşına özel kartpostal bulunduruyoruz. Bu gelenek yok olmaya yüz tutsa da biz yaşatmaya gayret ediyoruz. Göndermek isteyenler için ücretsiz kartpostal veriyoruz.” dedi.

Kış mevsimine özel görsellerin yer aldığı tebrik kartları tüm PTT iş yerlerinden ücretsiz alınabilirken, kartların posta gönderim ücreti ise müşterilerden tahsil edilecek.