Rahmet ve Bereket Ayımız Ramazan Mübarek Olsun

Rahmet ve Bereket Ayımız Ramazan Mübarek Olsun
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, rahmet, bereket ve kurutuluş ayı Ramazan ın, ilçemize, ülkemize ve bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyerek, bu mübarek ayda vatandaşların daha sabırlı ve hoşgörülü olmalarını...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, rahmet, bereket ve kurutuluş ayı Ramazan ın, ilçemize, ülkemize ve bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyerek, bu mübarek ayda vatandaşların daha sabırlı ve hoşgörülü olmalarını istedi.

Mübarek Ramazan ayının gelişi nedeniyle bir açıklama yapan Başkan Nafiz Solak, Sarayönülülerin ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik etti.

Ramazan ayının her zaman farklı bir coşkuyla yaşandığını dile getiren Başkan Solak, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da kurtuluş vesilesi olan Ramazan ayına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi iklimimizde müstesna faziletleriyle önemli bir yere sahip olan Ramazan ayı, Allah a olan kulluk şuurunu derinden hissettiğimiz, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, yardımlaşma duygularının en üst seviyede olduğu bir aydır.

Tokların açın halinden daha iyi anladığı Ramazan-ı Şerif te insanımızı gözetelim. İhtiyaç sahiplerinin yanında yer alalım. Çevremizde olan ihtilaç sahiplerinin yanında yer alalım. Yetimleri, öksüzleri ve kimsesizleri mutlaka bulup özellikle manen destekleyelim ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışalım." Dedi