Rakiplerin kupa performansı

Rakiplerin kupa performansı
Sarayönü Belediyespor il aynı Bölgesel Amatör Lig grubunda mücadele edecek olan üç il takımı Ziraat Türkiye Kupası ön elemelerinde mücadele etti. Sarayönü Belediyespor'un rakiplerinden bir tanesi tur atlarken, iki tanesi elendi.Oynanan...

Sarayönü Belediyespor il aynı Bölgesel Amatör Lig grubunda mücadele edecek olan üç il takımı Ziraat Türkiye Kupası ön elemelerinde mücadele etti. Sarayönü Belediyespor'un rakiplerinden bir tanesi tur atlarken, iki tanesi elendi.

Oynanan maçlar sonucunda Karaman Belediyespor, Yozgatspor 1959 FK takımını 1-0 yenerek ikinci tura adını yazdırdı. Temsilcimizin diğer bir rakibi olan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ise

Yeni Amasyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Sezon içerisinde Sarayönü Belediyespor'a karşı mücadele edecek Bolu temsilcisi Yeniçağa Spor ile Bartınspor'a 2-0 yenildi.

Öte yandan geçtiğimiz yıl grubumuzda yer alan takımların kupa performansları da şu şekilde oldu. Bucak Belediye Oğuzhanspor-Bigaspor: 2-1, Isparta Davrazspor-Kale Belediyespor: 0-1, 68 Aksaray Belediye Spor-Mut İdman Yurdu Belediyespor: 2-1.