Ramazan Karaaslan emekli oldu

Ramazan Karaaslan emekli oldu
Sarayönü’ndeki kamu kurumu emektarlarından yaklaşık olarak 30 yıldır Sosyal Yardımlaşma Vakfında (SYDV) görev yapan Ramazan Karaaslan, geçtiğimiz hafta Cuma günü emekliye ayrıldı.Emekliye ayrılması nedeniyle mesai arkadaşları...

Sarayönü’ndeki kamu kurumu emektarlarından yaklaşık olarak 30 yıldır Sosyal Yardımlaşma Vakfında (SYDV) görev yapan Ramazan Karaaslan, geçtiğimiz hafta Cuma günü emekliye ayrıldı.

Emekliye ayrılması nedeniyle mesai arkadaşları Karaaslan için veda yemeği organize etti. Evcekaya Saray Balıkevinde düzenlenen veda yemeğinin ardından SYDV müdürü Ahmet Turan mesai arkadaşları adına şu sözleri kullandı; “Dairemizde 30 yılı aşkın görev yapan değerli ve çalışkan arkadaşımız Ramazan Karaaslan’a bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.

Kendisiyle uzun süren bir mesai arkadaşlığımız oldu. Bu uzun süre içerisinde istemeyerek te olsa ufak tefek kırgınlıklarımız olmuş ise kendisinden helallik istiyoruz. Biz kendisinden ve çalışmasından oldukça memnunduk. Umarım ki kendisi de aynı duygularla ayrılıyordur. Dostluğumuz bakidir. Bundan sonra da sık sık görüşeceğimize inanıyorum.”

Ramazan Karaaslan ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İyisiyle kötüsüyle 30 yılı devirdik. 20’den fazla kaymakamla görev yaptık. Halkımızın taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yaptık. Halkımızın taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yaptık. Bizim için bir arkadaş ortamıydı. Ailemden daha fazla burada vakit geçirdim. İçimde bir burukluk var. Kural kaideler ve vicdani duygularla bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Benden yana hakkım herkese helal olsun. Herkeste bana hakkını helal etsin.”