Ramazan pidesine zam yok

Ramazan pidesine zam yok
Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan tırnaklı pideye bu yıl zam yapılmayacağı açıklandı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 450 gram tırnaklı pide, 2 liradan satışa sunuyor. Yumurtalı ve bol susamlı 450 gram pide ise 2...

Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan tırnaklı pideye bu yıl zam yapılmayacağı açıklandı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 450 gram tırnaklı pide, 2 liradan satışa sunuyor. Yumurtalı ve bol susamlı 450 gram pide ise 2 lira 50 kuruştan satışa sunuluyor.

Sarayönü'nde Ramazan ayında pide fiyatlarına zam yapılmaması vatandaşları sevindirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, bu Ramazan ayında da pidenin 450 gram olacağını ve fiyatının geçen yıl olduğu gibi 2 lira olarak belirlendiğini söyledi. Koçaş, yönetim kurulu olarak bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve fırıncı esnafı ile görüşerek aldıkları karar doğrultusunda pide fiyatlarına bu yıl zam yapmama kararı aldıklarını söyledi. Koçaş, "Girdilerde ufak çaplı artışlar olsa da fırıncılarımız maliyeti kendi içinde ayarlayabileceklerdir. Yaptığımız hesaplamada diğer ilçeleri de baz alarak bu yılki fiyatları belirledik. Halkımız Ramazan ayında sağlıklı ve hijyenik şartlarda pidesini alarak sofralarında yiyebilecekler." dedi.