Ramazanda iş yerleri sahura kadar açık

Ramazanda iş yerleri sahura kadar açık
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, Ramazan ayında Sarayönü merkezdeki umuma açık iş yerlerinin sahura kadar açık olacağını belirterek esnaf ve sanatkarlara Ramazan müjdesi verdi.Enflasyonla topyekûn...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, Ramazan ayında Sarayönü merkezdeki umuma açık iş yerlerinin sahura kadar açık olacağını belirterek esnaf ve sanatkarlara Ramazan müjdesi verdi.

Enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında ekmek, ramazan pidesi ve çay fiyatlarına herhangi bir zaman yapılmayacağını da belirten Koçaş; “Konya Valiliğimizce İlimiz genelinde yürütülen Enflasyon la topyekün mücadele kapsamında, Fiyatları Esnaf Odamız tarafından belirlenen Ekmek, Ramazan Pidesi ve çay fiyatlarında Ramazan ayı boyunca zam yapılmayacaktır. Umuma açık (Kahvehane ,Cafe , Çay ocağı,Park,lokanta,Fırın vb) iş yerlerimiz Sahura kadar isterlerse açık olacaktır. Eski fiyatlardan satışa devam eden cefakâr esnafımıza teşekkür ederim”dedi.

Esnaflara ‘hoşgörülü olun uyarısı’

Esnaf ve sanatkarların Ramazan ayı boyunca müşterilerine ahilik geleneğine uygun ve Mevlana hoşgörüsüyle güler yüzlü davranması uyarısında bulunan Başkan Koçaş, “Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın müşterilerine yaklaşımlarında insan sevgisini ön planda tutarak davranacaklarına yürekten inanıyorum. Ramazan ayını fırsatçılığa çevirmemelerini ve fiyatlara zam yapmamalarını rica ediyor, tüm İslam Aleminin, Sarayönülü hemşerilerimin, esnaf ve sanatkar kardeşlerimin mübarek Ramazan ayını kutluyor, huzurlu ve bol kazançlı günler diliyorum” şeklinde konuştu.