Refüj kazadan sonra düzenlendi

Refüj kazadan sonra düzenlendi
Sarayönü’nün Saraç mahallesinde 1’nci Etap TOKİ konutları önünde bulunan kavşakta kazaya neden olan orta refüj, kazanın ardından düzenlendi.Saraç mahallesinde Muratpaşa caddesinin İstanbul caddesi ile kesiştiği yerde yolu...

Sarayönü’nün Saraç mahallesinde 1’nci Etap TOKİ konutları önünde bulunan kavşakta kazaya neden olan orta refüj, kazanın ardından düzenlendi.

Saraç mahallesinde Muratpaşa caddesinin İstanbul caddesi ile kesiştiği yerde yolu ikiye bölen ve herhangi bir uyarıcısı bulunmadığı için gece görünmez hale gelen orta refüj, geçtiğimiz hafta bir kazaya neden olmuştu. Kazada biri çocuk iki kişi ağır yaralanırken, kazanın ardından orta refüjde gerekli düzenlemeler gerçekleştirildi. Taşları boyanan orta refüje ayrıca ışıklı uyarı levhası yerleştirildi.

Tedbirlerin kazalardan veya afetlerden sonra alındığı ülkemizde, alışkın olunan bu uygulama zamanında yapılmadığı için biri çocuk iki kişi yaşam mücadelesi veriyor. İlçeni gerekli yerlerinde incelemeler yapılıp bu şekilde alınması gereken tedbirlerin bir an önce yapılması bekleniyor.