Rektör Yardımcısı Sarayönü'ne geldi

Rektör Yardımcısı Sarayönü'ne geldi
Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Kara, Sarayönü'ne gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.Sarayönü Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Tarık Bahadır,...

Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Kara, Sarayönü'ne gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Sarayönü Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Tarık Bahadır, Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Nuh Boyraz, Meslek Yüksek Okulları Koordinatörü, İş Adamları Mustafa Arslan, Erdal Demirpolat ve Kazım Öztürk katıldı.

Toplantı hakkında bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin hocamızın daha önce yaptığı ziyaretlerden sonra ilçemizi ziyaret eden Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Kara hocamız ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Meslek Yüksek Okulları'nın Türkiye'deki genel durumlarını değerlendirdik. Türkiye'de birçok Meslek Yüksek Okulu'nun ve birçok yurdun kapandığı tespitinde bulunuldu. Sarayönü Meslek Yüksek Okulu için de yeni hedefler belirlendi. İlçeye yeni bölümler açılması ve Sarayönü Meslek Yüksek Okulu'nun fakülteye dönüştürülmesi için neler yapılabileceğini görüştük. Ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Kara hocamıza yapılması planlanan sivil hava alanı hakkında detaylı bilgi vererek yerinde incelemelerde bulunduk. Görüşülen konular hakkında bir çalışma yapıldıktan sonra yol haritası belirlenerek hızlı bir şekilde faaliyetlere başlanacak. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Kara başta olmak üzere Kaymakam Tarık Bahadır beye, değerli iş adamlarımıza ve Meslek Yüksek Okulları Koordinatörümüze, hassasiyetlerinden dolayı ilçemiz adına teşekkür ederim." dedi.