Rota Bucak’a döndü

Rota Bucak’a döndü
Ertelemeden dolayı ikinci yarının ilk haftasını maç yapmadan geçiren Sarayönü Belediyespor, 15’nci hafta maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek.İyi bir devre arası hazırlık dönemi geçiren Sarayönü...

Ertelemeden dolayı ikinci yarının ilk haftasını maç yapmadan geçiren Sarayönü Belediyespor, 15’nci hafta maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek.

İyi bir devre arası hazırlık dönemi geçiren Sarayönü Belediyespor, gerçekleştirdiği transferlerle kadrosunu da güçlendirdi. Özellikle savunma açısından bir hayli dirençli hale gelen yeşil siyahlıların şimdilik sıkıntı yaşayacağı bölge hücum gibi görülüyor. İlk yarıda gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Sarayönü Belediyespor’ın hücuma yönelik transfer gerçekleştirmemesi düşündürüyor.

Aralıksız çalışmalara devam eden yeşil siyahlılar, cumartesi gününe kadar hazırlıklarını sürdürüp Pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde saat 14:00’te Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek. Rakibini eli boş göndermek isteyen temsilcimiz, iyi bir başlangıç kapmak için kazanmanın planlarını yapıyor.

Öte yandan lige iyi bir giriş yapan Bucak Belediye Oğuzhanspor, gurubun güçlü takımlarından Ortaca Belediyespor’u Pazar günü 1-0 mağlup etti. 12 puanla 10’uncu sırada yer alan Burdur temsilcisi kaydettiği 14 gole karşılık bugüne kadar kalesinde 29 gol gördü.