Saadet adayları esnaf ziyareti yaptı

Saadet adayları esnaf ziyareti yaptı
Sarayönü'ne gelen Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uyar ve Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ile birlikte esnaf ziyaretlerinde...

Sarayönü'ne gelen Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uyar ve Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Sarayönü'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uyar ve Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, 31 Mart yerel seçimleri kapsamındaki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ev toplantıları düzenleyerek birebir seçim çalışması yapan Tokgöz, Cuma günü de Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ve Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uyar ile esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnaf ziyaretlerinde de partilerinin Konya ve Sarayönü ile ilgili olarak hayata geçireceği üretime dayalı projelerini anlatan Saadet Partililer, yerel seçimler için destek istedi.

Konya'nın ve Sarayönü'nün belediyecilik noktasında sadece halka hizmet edecek dürüst bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyduğunu belirten başkan adayları, bunu sağlayacak yegâne partinin de Saadet Partisi olduğuna dikkat çekti.

Dürüst olmak gerekir

"Dürüst olmak gerekirse" sloganı ile yola çıktıklarını ve 'cepsiz ceket' giyen bir belediye başkanı olacağını kaydeden Saadet Partisi Sarayönü Belediye Başkan Adayı Ziya Tokgöz, "Milli görüşün temsilcileri olarak, belediyeciliği, yönettiğiniz insanların saadeti için yapacağız. Şehrimize saadeti getirmek için de attığımız her adımı; sevgi, kardeşlik, hoşgörü, adalet, refah ve saygınlık üzerinden temellendireceğiz. Sarayönü'nün sorunları var mı var. Biz bu sorunları çözmek için dürüstçe ve cepsiz ceket giyerek yola çıktık. Halkımızdan da bu doğrultuda oy istiyoruz." dedi.

Cepsiz ceketle yola çıktık

Konya'ya ve Sarayönü'ne nefes aldıracak projelerle geldiklerini ifade eden Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uyar ise, "Milli görüş, ahlakın ve liyakatin ön planda olduğu bir anlayıştır. Milli Görüş zihniyetini, genel ve yerel yönetimlerde temsil ettiği hizmet ahlakını ve anlayışını ifade etmek için bu seçimlerde cepsiz ceket giyiyoruz. Cepsiz ceketle yola çıkarak kendimiz değil, halkımız kazansın diye belediyecilik yapmaya talip olduk. Üstesinden gelemeyeceğimiz sorun olmadığını anlatıyoruz. Halkımızın gösterdiği teveccüh de bizleri oldukça memnun ediyor. İnşallah, 1 Nisan'da Konya'da milli görüş dönemini başlatacağız" ifadelerini kullandı.

1994 ruhuna ihtiyaç var

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ise esnaflarla buluşmalarda, "Şimdiye kadar denediniz fakat 1994 ruhu ile çalışılmadığını gördünüz. Bundan sonra Saadet Partisi ile 1994 ruhunu deneyelim. Bizler öncelikle sizlerin dualarına, sonra oylarınıza talibiniz. Biz yıkmaya değil, inşa etmeye talibiz." diye konuştu.