Sağlık çalışanlarına moral ikramı

Sağlık çalışanlarına moral ikramı
Sarayönü’nde sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamak, verdikleri emeklere teşekkür etmek için ilçenin kadınları tarafından Sarayönü Devlet Hastanesi personeli ikramlarda bulunuldu.El emekleriyle evlerin yaptıkları...

Sarayönü’nde sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon sağlamak, verdikleri emeklere teşekkür etmek için ilçenin kadınları tarafından Sarayönü Devlet Hastanesi personeli ikramlarda bulunuldu.

El emekleriyle evlerin yaptıkları yemekleri ve tatlıları Sarayönü Devlet Hastanesi’ne getiren kadınlar, tüm sağlık çalışanları nezdinde Başhekim Dr. Ahmet Uzunay’a teşekkür etti.

Aralarında yeni tip koronavirüse yakalanan ve tedavi gören bayanların da olduğu gurup, Covid-19 sürecinde özveri ile sağlık hizmetlerini yürüten tüm sağlık personeline ikramlarda bulunarak desteklerini ifade ettiler.

İkramda bulunan kadınlar “Herkesin evine kapandığı, anne, baba, evladın birbirinden kaçtığı bir dönemde canını siper ederek özveri ile bizlere hizmet eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sarayönü’nün kıymetli hanımefendilerinin kendi elleriyle hazırlamış oldukları ikramları için çok teşekkür ederiz. Bu zor günlerde bizlere destek için emek veren katkı sağlayan tüm ilçe halkımıza ve güzide hanımefendilerine çok teşekkür ederiz.”