Sağlık-Sen kahvaltıda buluştu

Sağlık-Sen kahvaltıda buluştu
Sağlık-Sen tarafından Sarayönü'nde görev yapan sendika üyeleri ve sağlık çalışanlarına yönelik kahvaltılı toplantı düzenledi.Nadda Cafe'de düzenlenen programa Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal, İlçe...

Sağlık-Sen tarafından Sarayönü'nde görev yapan sendika üyeleri ve sağlık çalışanlarına yönelik kahvaltılı toplantı düzenledi.

Nadda Cafe'de düzenlenen programa Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Zeynel Abidin Uysal, İlçe Temsilcisi Muammer Akhançer, Sarayönü Devlet Hastanesi çalışanları, Sarayönü 112, Ladik 112, Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Hekimliği çalışanları katıldı.

Organizasyon hakkında bilgi veren İlçe Temsilcisi Muammer Akhançer, tüm üyeleri ile bir arada sosyal etkinlik gerçekleştirmekten çok mutlu olduklarını söyledi.

Çalışanların hak ve hukukunu korumak, sorunlarını çözmek için çaba ve gayret gösterdiklerini belirten Akhançer, "Alın terimizle, emeğimizle, mücadelemizle, ekonomik ve özlük haklarımızı kazanımı ile çaba sarf ediyoruz. Yalan yanlış vaatlerle üyelerimizi kandırmıyoruz. Sarayönü Sağlık Sen teşkilatı olarak elimizden geldiğince sorunları çözmeye ve hakları savunmaya gayret ediyoruz. Sağlık-Sen bizim sevdamızdır. Teşkilat olarak bu sevda için her şeyi yapmaya hazırız." diye konuştu.