Sami Kısalar emekli oldu

Sami Kısalar emekli oldu
Sarayönü'nün beyefendi kişiliklerinden mal müdürlüğü gelir uzmanı Sami Kısalar, geçtiğimiz günlerde emekliye ayrıldı.Emekliye ayrılmasının ardından gazetemize ziyarette bulunan Sami Kısalar, yaptığı açıklamada, "Şerefimizle,...

Sarayönü'nün beyefendi kişiliklerinden mal müdürlüğü gelir uzmanı Sami Kısalar, geçtiğimiz günlerde emekliye ayrıldı.

Emekliye ayrılmasının ardından gazetemize ziyarette bulunan Sami Kısalar, yaptığı açıklamada, "Şerefimizle, onurumuzla Sarayönü'ne hizmet ederek görev yapmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde mükelleflere gerekli nezaket kuralları içerisinde işlerini yapmaya çalıştık. Emekli olduğum için sevinçliyim ama öte yandan yıllardır çalıştığım dairemden ve mesai arkadaşlarımdan ayrılmak hüzünlendirici. Allah nasip ederse 26 Şubat Pazar günü umreye gideceğim. Görev süremiz içerisinde kırdığımız, gücendirdiğimiz veya üzdüğümüz bir kardeşimiz olduysa haklarını helal etsinler. Benden yana da herkese hakkım helal olsun" dedi.

1965 yılında Sarayönü'nde dünyaya gelen Sami Kısalar, 1988'de atandığı ilk görev yeri olan Doğanhisar'da 10 yıl görev yaptı. 1998'den beri Sarayönü mal müdürlüğünde görev yapan Kısalar, 2002-2004 yılları arasında Sarayönü Mal Müdür vekilliği yaptı.