Şampiyon Akşehirspor oldu

Şampiyon Akşehirspor oldu
Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grupta son haftaya kadar süren şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen Akşehirspor oldu.Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Çubukspor Futbol A.Ş. ile zirve rekabetini sonuna kadar götüren Akşehirspor, istediği...

Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grupta son haftaya kadar süren şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen Akşehirspor oldu.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Çubukspor Futbol A.Ş. ile zirve rekabetini sonuna kadar götüren Akşehirspor, istediği şampiyonluğu son hafta elde edebildi. Geçtiğimiz hafta Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile evinde berabere kalarak avantaj yakalayan kırmızı beyazlılar, son hafta deplasmanda grubun güçsüz ekiplerinden Ankara DSİ Spor'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Sezon boyunca 24 karşılaşmada 19 galibiyet elde eden Akşehirspor, 3 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı. Akşehirspor 3 beraberliğinden ikisini Sarayönü Belediyespor'dan aldı. 54 gol kaydeden Konya temsilcisi 17 gol yedi. Toplam 60 puan toplayan Akşehirspor, şampiyon olarak play-off maçlarına gitme hakkı kazandı.

Akşehirspor'un rakibini ilerleyen günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından çekilecek kura ile diğer grup şampiyonlarının arasından belirlenecek.