Şampiyon Sarayönü'ne geliyor

Şampiyon Sarayönü'ne geliyor
Sarayönü Belediyespor, evinde oynayacağı son karşılaşmada ligi şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Serik Belediyespor'u konuk edecek. Şampiyonu ağırlayacak olan temsilcimizin rakibi karşısında iyi performans sergilemesi bekleniyor.Haftalar...

Sarayönü Belediyespor, evinde oynayacağı son karşılaşmada ligi şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Serik Belediyespor'u konuk edecek. Şampiyonu ağırlayacak olan temsilcimizin rakibi karşısında iyi performans sergilemesi bekleniyor.

Haftalar öncesinden ligi şampiyon bitirmeyi garantileyen Serik Belediyespor, Sarayönü'nde bu yıl oynanacak son Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında Sarayönülü taraftarların önüne çıkacak. Mut İdman Yurdu'ndan 1 puanla dönen Sarayönü Belediyespor'un evinde oynayacağı son karşılaşmayı galibiyetle tamamlaması bekleniyor.

Öte yandan teknik heyetin, Mut İdman Yurdu karşılaşmasında olduğu gibi genç ağırlıklı bir kadroyla mı yoksa tecrübeli oyuncularıyla mı sahaya çıkacağı merak konusu. Aytaç Solunoğlu'nun sakatlığı halen devam ederken, takımda cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Şampiyonluğu garantileyen ve play-off maçlarını düşünen Serik Belediyespor'un ise Sarayönü'nde oynanacak karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Oyuncularını riske etmeyeceği düşünülen Serik Belediyespor karşısında üç puanı koparması beklenen Sarayönü Belediyespor'un ligin son iç saha karşılaşmasında taraftarına bir galibiyet armağan etmesi ümit ediliyor.

Öte yandan ligin zirvesinde bulunan Serik Belediyespor 20 galibiyeti bulunurken, sadece 2 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Ligin en çok golünü atan Serik Belediyespor, rakip ağlara gönderdiği 64 golün yanı sıra kalesinde sadece 19 gol gördü. Şampiyonun puanı ise 62.