Şampiyonluk heyecanı Sarayönü'nde

Şampiyonluk heyecanı Sarayönü'nde
Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grupta şampiyonluk heyecanı 24'ncü haftada Sarayönü'nde yaşanacak. Haftanın karşılaşmasında Sarayönü Belediyespor, grup lideri olan Isparta Davrazspor'u ağırlayacak. Isparta Davrazspor'un pazar günü...

Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grupta şampiyonluk heyecanı 24'ncü haftada Sarayönü'nde yaşanacak. Haftanın karşılaşmasında Sarayönü Belediyespor, grup lideri olan Isparta Davrazspor'u ağırlayacak. Isparta Davrazspor'un pazar günü Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'u yenerek liderliği devralmasının ardından Sarayönü'nde oynanacak olan karşılaşma büyük önem kazandı. Isparta temsilcisinin çok sayıda taraftar ile ilçeye gelmesi beklenirken, gözler Sarayönü'nde oynanacak karşılaşmaya çevrilecek.

Sarayönü Belediyespor, ligin bitimine iki hafta kala evinde ağır bir misafiri konuk edecek. Temsilcimiz, şampiyonluk yolunda avantaj elde eden Isparta Davrazspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak karşılaşmanın büyük heyecana sahne olması bekleniyor. Bitime iki hafta kala Isparta Davrazspor'un liderliği ele geçirmesinin ardından büyük şekilde umutlanan Isparta taraftarının Sarayönü'nde oynanacak maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Isparta taraftarının şampiyonluk iddiası doğrultusunda ilçede taşkınlık ve olay çıkarmasından endişe ediliyor.

Öte yandan bu hafta Tavşanlı Linyitspor karşısında iyi bir oyun sergileyen ve bir puanla dönen Sarayönü Belediyespor'da keyifler yerinde. Ligde belirlediği hedefleri bir kaç hafta önce gerçekleştiren temsilcimiz, rahat ve stresten uzak şekilde sahaya çıkacak. Puan kaybı endişesiyle mücadele edecek olan Isparta Davrazspor karşısına kaybedeceği hiç bir şey olmadan çıkacak olan Sarayönü Belediyespor'un rakibine zor bir 90 dakika geçirtmesi bekleniyor.

Kütahya deplasmanından sonra bir gün ara veren Sarayönü Belediyespor bugün yeniden topbaşı yaptı. Hafta boyunca hazırlıklarına devam edecek olan temsilcimiz, sahaya puan almak için çıkacak. Takımda herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmaması ise teknik heyetin elini güçlendiriyor.

Mutlak üç puan hedefiyle Sarayönü'ne gelecek olan Isparta Davrazspor ise temsilcimizden bir hayli çekiniyor. Deplasmanda oynanan karşılaşmada kendisine kök söktüren temsilcimizden 1 puanı zor kurtaran Isparta temsilcisi, karşılaşmanın zor geçeceğini biliyor.

Isparta Davrazspor'un 15 galibiyeti, 6 beraberliği ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. 38 gol atıp 18 gol yiyen Isparta temsilcisi, 51 puanda bulunuyor. Davrazspor gollerinin genelini ilk yarının sonunda, ikinci yarının başında veya ikinci yarının sonunda buluyor.