Şampiyonluk yolu Sarayönü'nden geçecek

Şampiyonluk yolu Sarayönü'nden geçecek
Bölgesel Amatör Lig 6'ncı grupta şampiyonluğun en iddialı takımlarından Kırıkkale Büyük Anadoluspor, pazar günü Sarayönü Belediyespor'a konuk olacak. Şampiyonluğun anahtarlarından biri olan karşılaşma, saat 15:00'te oynanacak.İkinci...

Bölgesel Amatör Lig 6'ncı grupta şampiyonluğun en iddialı takımlarından Kırıkkale Büyük Anadoluspor, pazar günü Sarayönü Belediyespor'a konuk olacak. Şampiyonluğun anahtarlarından biri olan karşılaşma, saat 15:00'te oynanacak.

İkinci yarıda büyük bir baları yakalan Sarayönü Belediyespor, ligin dişli rakiplerinden biri haline gelirken, şampiyonluk favorilerinden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, pazar günü Sarayönü'ne gelecek. Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşısında galibiyet için çıkacak olan Sarayönü Belediyespor, kendi evinde oynamanın avantajını kullanacak. Şampiyonluğun kilit karşılaşmalarından bir tanesi olan maçta, Sarayönü Belediyespor'un performansı zirveye direk etki edecek.

Hafta sonu Eskişehir'den 1 puanla dönen Sarayönü Belediyespor'da iki oyuncunun sakatlı ise can sıkıyor. Geçtiğimiz hafta sakatlanan kaleci Sercan Şen'in bu karşılaşmaya yetişmesi beklenmezken, Eskişehir'de sakatlanan Mustafa Baştin'in durumu da henüz belirsizliğini koruyor. Beş maçtır mağlup olmayan Sarayönü Belediyespor ile sadece bir  mağlubiyeti olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor'un mücadelesi merakla bekleniyor. Öte yandan iç sahada sırtı yere gelmeyen Sarayönü Belediyespor'un rakibine çelme takması bekleniyor. Şampiyonluğa oynayan 3 takımla birlikte iç sahada yenilmeyen tek takım olan Sarayönü Belediyespor'un rakibine çelme takması durumunda Akşehirspor şampiyonluk için önemli bir avantaj elde edecek.

Toplamda 5 beraberlik, 1 mağlubiyeti olan Kırıkkale temsilcisi, tek yenilgiyi Çubukspor Futbol A.Ş.'den aldı. Attığı 36 gole karşılık kalesinde yalnızca 8 gol gören Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 47 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kırıkkale temsilcisini Harun Aydoslu çalıştırıyor.