Şampiyonu eli boş gönderdik

Şampiyonu eli boş gönderdik
Sarayönü Belediyespor, ligin son iç saha karşılaşmasında grubun şampiyonu olan Serik Belediyespor'u ağırladı. Yeşil siyahlılar Play-off maçlarını düşünerek birçok önemli oyuncusunu sahaya sürmeyen Serik Belediyespor'u 2-1...

Sarayönü Belediyespor, ligin son iç saha karşılaşmasında grubun şampiyonu olan Serik Belediyespor'u ağırladı. Yeşil siyahlılar Play-off maçlarını düşünerek birçok önemli oyuncusunu sahaya sürmeyen Serik Belediyespor'u 2-1 yendi. Temsilcimizin gollerini takımın Makedon asıllı Türk oyuncuları Vildan ve Sunay attı. Serik Belediyespor'un golü Mehmet Kaya ile penaltıdan geldi. Sarayönü Belediyespor'un karşılaşmada bir topu direkten dönerken, kazanılan bir penaltı da ise kaleci Sercan penaltıdan yararlanamadı. Yeşil siyahlılar aldığı üç puanla hanesini 42'ye yükseltti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin 2017-2018 sezonunda Sarayönü Belediyespor son iç saha karşılaşmasını oynadı. Temsilcimiz evinde oynadığı son karşılaşmada grubun şampiyonu olan Serik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluğu haftalar öncesinden garantileyen ve önemli oyuncularını play-off maçlarını düşünerek riske etmek istemeyen Serik Belediyespor, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı.

İstekli bir oyun sergileyen Sarayönü Belediyesporlu oyuncular, son şampiyonu Sarayönü deplasmanından eli boş gönderdi. Vildan ve Sunay'ın golleri ile rakibini 2-1 mağlup eden Sarayönü Belediyespor, bir penaltıdan yararlanamazken, bir topu da direkten döndü. Elde ettiği galibiyetin ardından puanını 42'ye yükselten Sarayönü Belediyespor, puan cetvelinde 7'nci sırada bulunmaya devam etti.

Karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip Sarayönü Belediyespor oldu. 3'ncü dakikada Erkan'ın ceza sahasına ortasında Vildan topu Mustafa Sayan'a indirdi. Mustafa Sayan'ın sert şutu defans çarparak kornere gitti. 10'ncu dakikada Sarayönü Belediyespor'un golü bir duran top organizasyonunda geldi. Kalenin 25 metre çaprazında Erkan'a yapılan faulde serbest vuruşu kullanmak için topun başına Vildan geçti. Vildan serbest vuruşta sol ayağı ile topu kalecinin uzanamayacağı uzak köşeye gönderdi: 1-0.

17'nci dakikada gole yaklaşan Serik Belediyespor oldu. Kazanılan serbest vuruşta Mehmet Kaya'nın şutu az farkla auta gitti. 25'nci dakikada Hakan'ın kullandığı serbest vuruşta kaleci topu iyi kontrol etti. 38'nci dakikada Sunay'ın pasında topla buluşan Mustafa Sayan'ın şutunda kaleci başarılı bir kurtarışa imza attı.

39'ncu dakikada rakip takımda Arif'in kullandığı serbest vuruşta kaleci Sercan gole müsade vermedi. 42'nci dakikada Erkan iki kişiyi çalımlayarak korner çizgisine indikten sonra topu kale önüne kesti. Müsait pozisyondaki Sunay, topa vuramadı. 45+2'de Mustafa Sayan'ın uzun taç atışında Eren Özaydemir'İn kafa vuruşunu kaleci iki hamlede kontrol edebildi. ilk yarı Sarayönü Belediyespotr'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

ikinci yarıya da iyi başlayan Sarayönü Belediyespor oldu. 47'nci dakikada Mustafa Sayan'ın ceza sahası önünden sert vuruşunda top az farkla auta gitti. 54'ncü dakikada Yunus Emre'nin ceza sahasına kestiği topta Sunay'ın kafa vuruşu üst direkte patladı. 61'nci dakikada Serik Belediyespor'da Mehmet Kaya'nın serbest vuruşunda Necip'in kafa vuruşu az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın 62'nci dakikasında temsilcimiz ikinci golünü buldu. Vildan'ın pasında topla buşuşan Erkan'ın ceza sahasına ortasında Sunay'ın kafa vuruşu ağlarla buluştu: 2-0. 65'nci dakikada Sarayönü Belediyespor bir de penaltı kazandı. Penaltı kullanışı için diğer kaleden gelen Sercan'ın vuruşunda rakip kaleci topu kurtarmayı başardı.

86'ncı dakikada Serik Belediyespor'un tek golü geldi. Ceza sahası içinde Enes'in eline temas eden top için karşılaşmanın orta hakemi penaltı kararı verdi. topun başında geçen Mehmet Kaya, penaltıyı gole çevirdi: 2-1. 90+1'de Mehmet Kaya'nın kullandığı bir serbest vuruş ise az farkla auta gitti. karşılaşma bu şekilde 2-1 sona erdi.

TOPLU SONUÇLAR: Isparta Davrazspor-Mut İdman Yurdu: 0-0, Sarayönü Bld-Serik Bld: 2-1, Gölhisarspor-Kepez Bld: 1-2, Silifke Bld-Ereğlispor: 3-0, Manavgatspor-B.B. Oğuzhanspor, Manavgat Bld-Anamur Bld: 2-1, Karaman Bld-Akşehirspor: 0-1.

SON HAFTA: 8 Nisan 2018 15:00 Akşehirspor-Manavgat Bld, Anamur Bld-Manavgatspor, B.B.Oğuzhanspor-Silifke Bld, Ereğlispor-Gölhisarspor, Kepez Bld-Sarayönü Bld, Serik Bld-Isparta Davrazspor, Mut İdman Yurdu-Karaman Bld.

STAD: Sarayönü

HAKEMLER: Deniz Eker, Yeter Karaçalı, Perihan Ece

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Sercan(Dk.80 Eren Ulukavak), Y.Emre, Hakan, Eren Özaydemir, Mustafa Sayan, Mustafa Baştin, Vildan(Dk.76 Ebubekir), Enes, Sunay, Alper(Dk.65 Ramazan), Erkan

YEDEKLER: Serhat, Yunus, Alperen, Ömer

TEKNİK DİREKTÖR: Niyazi Kart

SERİK BELEDİYESPOR: Armağan, Uğur, Alişan, harun, Anıl, Mehmet Kaya, Turan, Arif(Dk.55 Tunahan), Umut, İbrahim(Dk.63 Kadir), Necip(Dk.76 Ahmet)

YEDEKLER: Osman, Mehmet, İbrahim, Ergün

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Şansal

SARI KARTLAR: Dk.23 Vildan, Dk.72 Erkan, Dk.72 Sunay (Sarayönü Bld), Dk.63 Mehmet Kaya, Dk.90+1 Ahmet (Serik Bld)

GOLLER: Dk.10 Vildan, Dk.62 Sunay (Sarayönü Bld), Dk.68 Mehmet Kaya(p) (Serik Bld)