Sanayi esnafı kesintilerden mağdur

Sanayi esnafı kesintilerden mağdur
Sarayönü'nde son haftalarda beklenmedik anlarda sıkça yaşanan elektrik kesintileri sanayi esnafının tepkisini çekiyor. Marangozlar sanayi esnafı geçtiğimiz hafta üst üste kesilen kesintiler nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını...

Sarayönü'nde son haftalarda beklenmedik anlarda sıkça yaşanan elektrik kesintileri sanayi esnafının tepkisini çekiyor. Marangozlar sanayi esnafı geçtiğimiz hafta üst üste kesilen kesintiler nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını dile getirdiler.

Son zamanlarda bakım çalışmaları yapıldığı gerekçesi ile birçok farklı bölgede sıklıkla yapılan elektrik kesintileri vatandaşın tepkisini çekiyor.

Elektrik kesintilerinden en fazla mağdur olan kesim ise sanayi esnafı. Gerek hasat mevsimi ve gerekse iş yoğunluğu açısından en hareketli sezon olan bu günlerde yapılan kesintiler sanayici esnafını zor durumda bırakıyor.

Konuyla ilgili şikayetlerini dile getiren esnaflar; "Her yıl bu mevsimlerde aynı sorunları yaşıyoruz. Elektriklerimiz son haftalarda sık sık kesilmeye başladı. Kimi gün saatlerce gelmediği oldu.

Bu konuda kalıcı ve kesin bir çözüm neden bulunamıyor acaba. Düzensiz kesintiler, elektriğin sık gidip gelmesi elektrikli cihazlarımızı kullanılamaz hale getiriyor. Ayrıca bu dönem bizlerin en yoğun şekilde çalıştığımız dönem. Diğer zamanlar da zaten çok bir iş bulamıyoruz. Şimdi bizlerin de tam harman zamanı çalışma mevsiminde elektrik kesintileri yapılıyor. Sözde yapılan bakım çalışmalarından kaynaklanan bu kesintileri ya işlerin en az olduğu saatlere denk getirsinler yada başka bir mevsime, ölü sezonda yapsınlar" şeklinde tepki gösterdiler.