Sanayi esnaflarına gına geldi

Sanayi esnaflarına gına geldi
Sarayönü'nde ihtiyacı olan vatandaşların kullanabilmesi için sanayi camiinin yanına yaptırılan banyo ve tuvaletin, kullananlar tarafından her seferinde pislik içinde bırakılması sanayi esnafını çileden çıkarıyor.Temizlik...

Sarayönü'nde ihtiyacı olan vatandaşların kullanabilmesi için sanayi camiinin yanına yaptırılan banyo ve tuvaletin, kullananlar tarafından her seferinde pislik içinde bırakılması sanayi esnafını çileden çıkarıyor.

Temizlik adabını bilmeyen insanların her zaman banyo ve tuvaleti pis olarak bıraktığını ifade eden sanayi esnafları, tepkilerini dile getirdi. İhtiyacı olan vatandaşların hizmet alabilmesi için belediye ile el birliği yaparak banyo ve tuvalet yaptıklarını ifade eden esnaflar, "Burayı insanlarımız tertemiz kullansın, temiz olsunlar diye her şeyini yaptık. Üzerine güneş enerjisi bile taktık. Her yerini fayansla kaplattırdık. Buna rağmen insanlar burayı çok kötü kullanıyor. Biri kullandıktan sonra pislikten geçilmiyor. Her pisliklerini, iç çamaşırları ve benzeri şeylerini oraya atıp gidiyorlar. Tuvaleti de aynı şekilde pis kullanıyorlar. Burayı bu şekilde kullananlar boyundan posundan utansın. Bu insanlar evlerinde de mi bu şekilde yaşıyor bilmiyoruz. İnsanlarımıza her şeyden önce bir tuvalet ve banyo eğitimi vermek lazım. İnsan olan bunu yapmaz. Hayvan bile ihtiyacını giderdikten sonra toprağa gömüyor. Burayı ya insan gibi kullansınlar ya da biz burayı kapattıracağız. Hizmete bu şekilde karşılık verilmez. Burayı bu şekilde görünce insanlığımızdan utanıyoruz" şeklinde konuştu.