Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde OSB görüşüldü

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde OSB görüşüldü
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı’yı ziyaret ederek Organize Sanayi Bölgesi için gerçekleştirilecek adımları görüştü.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, hafta...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı’yı ziyaret ederek Organize Sanayi Bölgesi için gerçekleştirilecek adımları görüştü.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, hafta içerisinde Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı’yı ziyaret etti.

Başkan Solak, Organize Sanayi Bölgesi projesi başta olmak ürete yürüttükleri projeler hakkında Konarılı’ya bilgi verdi. Başkan Solak, Sarayönü için OSB projesinin uygunluğuna dikkat çekerek, yatırım teşvikleriyle ilçenin birçok yatırımcıyı çok rahat bir şekilde çekebileceğini vurguladı.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Konarılı, Sarayönü’nün potansiyeli olan ve Konya’ya yakınlığı avantaja çevirecek bir ilçe olduğunu söyledi.

İlçenin kalkınmaya müsait bir yapısı olduğuna değinen Konarılı, “Çok güzel bir proje yürütülüyor. Sarayönü’nde önemli hizmetler yapıldığını biliyoruz ve takip ediyoruz. Sarayönü’nün gelişmesi için çok önemli bir proje olan Organize Sanayi Bölgesi’ni görüştük. Konya bir sanayi şehri ve Sarayönü’de fiziki anlamda sanayi olarak gelişmeye çok müsait bir bölge.” diye konuştu.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise şunları söyledi:

“OSB’nin hayata geçmesiyle buraya birçok yatırımcının geleceğine inanıyoruz. Konya’da birçok iş adamı ve sanayici, yatırım yapmak için yer arıyor. Burada bir sanayinin hayata geçmesi ile hem yol üzerinde olması hem de Konya’ya yakınlığı ile ilçemize önemli yatırımlar gelecektir.”