Sanayide telefon ve internet mağduriyeti!

Sanayide telefon ve internet mağduriyeti!
Sarayönü Sanayi Bölgesi esnafı, 10 gündür çok büyük bir mağduriyet yaşıyor. Bölgede 10 gün önce bir kamyonun geçişi sırasında hatlarda kopma meydana geldi.Kopmanın ardından yaklaşık 80 ile 100 civarında esnaf, 1 haftadan...

Sarayönü Sanayi Bölgesi esnafı, 10 gündür çok büyük bir mağduriyet yaşıyor. Bölgede 10 gün önce bir kamyonun geçişi sırasında hatlarda kopma meydana geldi.

Kopmanın ardından yaklaşık 80 ile 100 civarında esnaf, 1 haftadan uzun bir süredir gerek internet hizmetinden gerekse sabit telefon hattından faydalanamıyor. Esnaf, bütün girişimlerine rağmen, sorunun çözümü için karşısında bir muhatap bulamadığı konusundan dert yakınıyor.

Sanayi esnafından Aydın Çetinkaya, bir süredir iş yerinde telefon ve internetin olmadığını söyledi. “Bizim şuan tüm satışımız ve hizmetlerimiz online olarak gerçekleştiriliyor. 10 günlük kaybımız çok fazla” diyen Esnaf Çetinkaya, şunları kaydetti: “Bütün sistemimiz kilitlendi. Böyle bir şey olabilir mi? Hangi çağda yaşıyoruz. İşletmelerimizin ne telefonu çalışıyor ne de interneti. Bizim kaybımızı kim karşılayacak? 10 günde insan yeniden mükemmel bir altyapı sistemi kurardı. Biz, arıza kaydı için müracatta bulunuyoruz, karşımızda bir muhatap bulamıyoruz. Sorunun ilgili bütün muhatapları çağrımıza kayıtsız kalıyor. CİMER'e şikayette bulunduk, geri dönüş yapan yok. Biz, kimi kime şikayet edeceğiz? Bütün müracatlarımız sonuçsuz kaldı. Bizimle ilgilenen kimse yok. Yazık, günah.”