Saraç'ta dostluk kazandı

Saraç'ta dostluk kazandı
Sarayönü, gergin ve diken üzerinde geçirilen 31 Mart 2019 yerel seçimlerini herhangi bir sıkıntı yaşamadan geride bıraktı.Yoğun çekişmelerin yaşandığı seçimlerde Saraç Mahallesi'ndeki muhtarlık yarışı ise tüm seçim...

Sarayönü, gergin ve diken üzerinde geçirilen 31 Mart 2019 yerel seçimlerini herhangi bir sıkıntı yaşamadan geride bıraktı.

Yoğun çekişmelerin yaşandığı seçimlerde Saraç Mahallesi'ndeki muhtarlık yarışı ise tüm seçim çevrelerine örnek oldu. Muhtarlık görevi için Saraç Mahallesi'nde Ferhat Çetinkaya, Ömer Kara, Mevlüt Şen, Alişan Büyükkara ve Musa Küçükkuşçu aday oldu.

Saraç Mahallesi muhtarlığı için 5 aday mücadele ediyormuş gibi görünse de, oyların kullanıldığı mesai saatleri içerisinde yarışan gerçekte dostluk oldu. Gün içerisinde birlik beraberlik ve dostluk mesajları veren adayların yarışı, objektife bu şekilde yansıdı. Gün sonunda sandıkların açılmasıyla Ferhat Çetinkaya 578, Ömer Kara 501, Mevlüt Şen 120, Alişan Büyükkara 78, Musa Küçükkuşçu 49 oy aldı. Bu sonuçlara göre Saraç Mahallesi'nde muhtar yeniden Ferhat Çetinkaya olurken, sonuçların belli olmasının ardından diğer adaylar Çetinkaya'nın yeni dönemini tebrik etti.