Saray Sultan'dan enflasyon mücadelesi

Saray Sultan'dan enflasyon mücadelesi
Saray Sultan Unlu Mamulleri, Enflasyon ile Topyekûn Mücadele kapsamında, ürünlerinde indirime gitti.Sarayönü'nde piyasa fiyatı 1 lira olan ekmek fiyatını 85 kuruşa, 1,5 lira olan simit ve poğaçayı ise 1 liraya çeken Saray Sultan...

Saray Sultan Unlu Mamulleri, Enflasyon ile Topyekûn Mücadele kapsamında, ürünlerinde indirime gitti.

Sarayönü'nde piyasa fiyatı 1 lira olan ekmek fiyatını 85 kuruşa, 1,5 lira olan simit ve poğaçayı ise 1 liraya çeken Saray Sultan Unlu Mamulleri Sahibi Rıza Solak, Enflasyon ile Topyekûn Mücadele'ye tam destek verdiklerini söyledi.

İşletme sahibi Rıza Solak; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyup, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyasına destek vermek ve halka daha ucuza ekmek sunmak için ürünlerde yüzde 35'e varsan indirime gittiklerini belirterek, "Bu ekmek bayilere 1 liranın altında bir fiyatla gidiyor. Simit ve poğaça yine aynı şekilde belli bir kar toleransı ile gidiyor. Eğer bu fiyatlardan zarar ediyorsak bütün fırıncılar zarar ediyor demektir. Bizim fırınımızın bir farkı var, biz bayi fiyatına direk vatandaşımıza satıyoruz." şeklinde konuştu.