Sarayönü 8'nci sezonu açıyor

Sarayönü 8'nci sezonu açıyor
Sarayönü Belediyespor, şampiyonluk hedefi koyduğu 2017-2018 sezonu için resmi sezon açılışını 1 Ağustos Salı günü gerçekleştirecek. Uzun bir tatil döneminin ardından 1 Ağustos ta yeniden başlayacak olan antrenmanlarda, Sarayönü...

Sarayönü Belediyespor, şampiyonluk hedefi koyduğu 2017-2018 sezonu için resmi sezon açılışını 1 Ağustos Salı günü gerçekleştirecek. Uzun bir tatil döneminin ardından 1 Ağustos ta yeniden başlayacak olan antrenmanlarda, Sarayönü Belediyespor futbolcuları ve teknik heyetiyle top başı yapacak. Kendi tesislerinde toplanacak olan takımda yeni transferler ve sözleşme yenileyen eski oyuncular tanışacak. Sezon açılışının ardından 12 gün kendi tesislerinde çalışacak olan yeşil siyahlılar, hazırlıkların ikinci etabı için kampa gidecek. Kampın nerede yapılacağı ve süresi önümüzdeki günlerde netleşecek.

Sarayönü Belediyespor antrenmanlara başlamak için kolları sıvadı. Yeniden top başı yapacak olan yeşil-siyahlı temsilcimiz, sağlam bir çalışma temposuyla sezona en iyi başlangıcı yapmayı hedefliyor. Sarayönü Belediyespor tesislerinde gerçekleştirilecek olan açılışa tüm oyuncular ve teknik heyet tam kadro katılacak. 12 Ağustos a kadar Sarayönü nde devam edecek olan idmanların ardından takım, gerçekleştirilecek olan kampa katılacak. Kamp dönemine kadar Konyaspor altyapısından yetişen ve önerilen oyuncular denemeye alınacak. Yeterli görülen oyuncu olursa kamp kadrosuna dahil edilecek. Kamp yeri ve süresi önümüzdeki günlerde belli olacak. Temsilcimiz, kamp süresince kondisyon depolayıp çeşitli hazırlık maçları ile kendini ölçme fırsatı bulacak.

Ne gerekiyorsa yapacağız

Sezon açılışı ve hazırlıklar hakkında açıklama yapan Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, “Maçların başlamasına yaklaşık 2 ay kadar bir zaman kaldı. Sezonun bu yıl Eylül sonu gibi başlayacağı öngörülüyor. Bunun için sıkıntı yaşamamak adına çalışmalarımıza 1 Ağustos tan itibaren başlatıyoruz. Birbirinden güzel transferlere imza attık. Bölgesel Amatör Lig in en iyi ve karakterli oyuncularına sahibiz. Bu yıl hedefimiz şampiyonluk. Sarayönü Belediyespor u 3. Lig e taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Kamp döneminde en iyi şekilde hazırlanarak lige fırtına gibi girmek istiyoruz. Şampiyon olabilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Sezon sonunda oyucularımızla, yönetimimizle, taraftarlarımızla şampiyonluk sevincini ve heyecanını yaşayacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.

Sarayönü pes etmiyor

Yıllardır profesyonel olmak için yoğun çaba sarf eden ancak istediğini bir türlü alamayan Yeşil siyahlılar, ligdeki 8'nci senesinde şansını bir kez daha deneyecek. Bu kapsamda transfer çalışmalarına devam eden temsilcimiz, antrenör Niyazi Kart önderliğinde yeni bir şampiyonluk kadrosu kurmak için yoğun çaba sarf ediyor. Bölgesel Amatör Ligi nde en çok mücadele eden Konya takımı olan ve bu ligden hiç düşmeyen Sarayönü Belediyespor, yıllardır 3. Lig in kapısından dönüyor. Her sene şampiyonluk hedefi ile yola çıkan yeşil siyahlılar, sezon içinde yaşanan sıkıntılarda dolayı üst lige çıkamıyor. Sarayönü Belediyespor, iki sezon önce ligini şampiyon olarak tamamlamış ancak statü gereği play-off oynamak zorunda kalmıştı. Play-off maçlarının ikisini de kaybeden Sarayönü Belediyespor da büyük bir üzüntü yaşanmıştı. Bu sezon yeniden kolları sıvayan Sarayönü Belediyespor, şampiyonluk istiyor.