Sarayönü adliyesinde görev değişimi

Sarayönü adliyesinde görev değişimi
Sarayönü Adliyesi Hakimleri Berna Albayrak ve Esra Sultan Akdoğan Anıl'ın tayinlerinin çıkmasının ardından ataması yapılan yeni hakimler göreve başladı.Ankara Merkez Hakimliği'ne atanan Esra Sultan Akdoğan Anıl'ın yerine atanan...

Sarayönü Adliyesi Hakimleri Berna Albayrak ve Esra Sultan Akdoğan Anıl'ın tayinlerinin çıkmasının ardından ataması yapılan yeni hakimler göreve başladı.

Ankara Merkez Hakimliği'ne atanan Esra Sultan Akdoğan Anıl'ın yerine atanan Hakim Süleyman Baş, geçtiğimiz günlerde görevine başladı. 1994 Sivas doğumlu olan Süleyman Baş, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Sivas'ta aldıktan sonra Kırıkkale Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 22. Dönem hakim ve savcı atamaları ile ilk görev yeri olarak Sarayönü'ne atandı. Üç yıl boyunca en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçladığını belirten Hakim Süleyman Baş, Sarayönü'nün çok güzel bir görev yeri olduğunu belirtti.

Mardin Merkez Hakimliği'ne atanan Berna Albayrak'ın yerine ise Hakim Çiğdem Genç atandı. 1993 Rize Ardeşen doğumlu olan Çiğdem Genç, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fkaültesi'nden mezun oldu. 22. Dönem hakim ve savcı atamaları ile ilk görev yeri olarak Sarayönü'ne atandı. İlçedeki görev süresinin bir haftasını dolduran Genç, ilk kura yeri olarak Sarayönü'nün çok güzel olduğunu ve ilçeyi çok beğendiğini dile getirdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak, Hakimlerimiz Süleyman Baş ve Çiğdem Genç'e yeni görevlerinde başarılar dileriz.