SARAYÖNÜ BELEDİYESİ AŞEVİ ARACINI YENİLEDİ

SARAYÖNÜ BELEDİYESİ AŞEVİ ARACINI YENİLEDİ
Yatırım ve hizmetlerin yanında hizmet kalitesini artırmaya yönelik, daha iyi şartlarda hizmet verilmesini sağlayacak bir aşevi aracı alan Sarayönü Belediyesi, Paylaşmak Berekettir anlayışından yola çıkarak hayırsever vatandaşların...

Yatırım ve hizmetlerin yanında hizmet kalitesini artırmaya yönelik, daha iyi şartlarda hizmet verilmesini sağlayacak bir aşevi aracı alan Sarayönü Belediyesi, Paylaşmak Berekettir anlayışından yola çıkarak hayırsever vatandaşların desteğiyle yüzlerce kişinin yemek ihtiyacını karşılayan bir sosyal merkez haline dönüştürüldü.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, "Sosyal belediyecilik ile ilgili çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek,  Toplumdaki dayanışmayı arttırmak ve her zaman vatandaşlarımızın yanında olmak bizim en önemli görevimiz. Bu doğrultuda, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışıyoruz. Daha hijyenik ortamda hizmet sağlayacak olan yeni aşevi aracımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.