Sarayönü Belediyesi o kararları belirlemek için toplandı

Sarayönü Belediyesi o kararları belirlemek için toplandı
Sarayönü Belediye Meclisi, Haziran ayının güvenimi oluşturan konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı.2023 yılının altıncı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya üyelerden Kamil Şeflek, İbrahim Batır...

Sarayönü Belediye Meclisi, Haziran ayının güvenimi oluşturan konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı.

2023 yılının altıncı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya üyelerden Kamil Şeflek, İbrahim Batır ve Erdal Demirpolat katılmadı.

Nafiz Solak başkanlığında yapılan toplantıda gündem içerisinde dört konu görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin birinci maddesinde Ladik mahallesinde mülkiyeti belediyeye ait olan taşınmazda imar değişikliği planları yapılması için imar müdürlüğüne yetki verilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

Gündemin ikinci maddesinde artan enflasyon neticesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğünün hizmetlerinde kullanılmak üzere müdürlüğe ek ödenek çıkarılmasına mevcudun oy birliği ile karar verildi.

Gündemin üçüncü maddesinde Beşgöz Millet Bahçesine yapılması planlanan işletmelerin SARBELTAŞ adına kiraya verilebilmesi için Sarayönü Belediyesi Özel Kalemi Yaşar Köse’ye yetki verilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

Gündemin son maddesinde ise Kurşunlu mahallesinde mülkiyeti Sarayönü Belediyesine ait Güneş Enerji Santralinin bulunduğu alanın 25 yıllığına özel firmalara kiraya verilebilmesi için meclise yetki verilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

Haber: Serhat ÇETİNKAYA

Etiketler :