Sarayönü Belediyesi’nde hizmetler aksatılmıyor

Sarayönü Belediyesi’nde hizmetler aksatılmıyor
Sarayönü Belediyesi tarafından ilçe genelinde hem koronavirüs ile mücadele sürüyor hem de hizmetler aksatılmıyor. Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında kamuya açık alanlar sık aralıklarla dezenfekte ediliyor. Halkın...

Sarayönü Belediyesi tarafından ilçe genelinde hem koronavirüs ile mücadele sürüyor hem de hizmetler aksatılmıyor. Koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında kamuya açık alanlar sık aralıklarla dezenfekte ediliyor. Halkın daha fazla kullandığı çarşı içi gibi yollar arazözler tarafından köpüklü suyla yıkanıyor. Bunun yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin hizmetleri de aksatmadan yürütüyor.

Sarayönü Belediyesi, şehrin farklı noktalarında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, merkez-kırsal ayırımı yapmadan tüm mahallelere hizmet veren Sarayönü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin belediye hizmetlerini sürdürmeye de devam ediyor.

Belediye Başkanı Nafiz Solak, Dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan koronavirüse karşı her gün devam eden dezenfekte çalışmalarının yanında ekiplerin diğer yandan da saha çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından koordineli bir şekilde yürütülen koronavirüs ile mücadele çalışmaları başta vatandaşların yoğun olarak bulundukları alanlar olmak üzere ilçenin dört bir noktasında devam ederken, belediyecilik hizmetleri de aksatılmadan sürdürülüyor.

İlçedeki koronavirüs için alınan önlemlerin yanı sıra saha çalışmalarına da önem verdiklerini ve hizmetlerin Sarayönü’nde aksatılmadan  devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Nafiz Solak, hemşerilerimizin bizlerden beklentileri var. Şartlarımız ne olursa olsun onların bu beklentilerini cevapsız bırakamayız. Ekiplerimizin bir bölümü koronavirüse karşı gerçekleştirdiğimiz dezenfektasyon çalışmalarını sürdürürken diğer bir bölümü ise merkez ve kırsal mahallerimizin  ihtiyaçları noktasındaki taleplerini gideriyorlar. Biz hizmetlerimize kesintisiz ve aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz evlerinde kalmaya özen göstermeleri. Evde kal, sağlıklı kal." diye konuştu.