Sarayönü Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı

Sarayönü Belediyespor 3 puanı 3 golle aldı
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 7.grup 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Suvermez Kapadokyaspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Maçın başında sonuna kadar oyun hakimiyetini elinde tutan temsilcimizde yeni transferlerin performansı göz doldururken, galibiyeti getiren golleri Berkay Toker, Burak Evren ve Emirhan Kılıç kaydetti. Temsilcimiz bu sonuçla ligde 34 puanla 3.sırada ki yerini korudu.

22.dakika da temsilcimiz öne geçti. Emirhan’ın pasında altı pas içerisinde topla buluşan Berkay Toker, soğukkanlı hareketlerle önünü boşalttıktan sonra mükemmel bir plase vuruşla köşeyi gördü:0-1

30.dakika da fark ikiye çıktı. Ali Erkin’in pasında defansın arkasına iyi sarkan Uğur Ahmet sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Uğur Ahmet’in içeriye çevirdiği topla penaltı noktası üzerinde buluşan Burak Evren’in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Mehmet’in solunda filelerle buluştu.

40.dakika da ceza sahası dışında topla buluşan Nizamettin’in yaklaşık 25 metreden vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

sarayonu-belediyespor-3-puani-3-golle-aldi-2.jpg

İlk yarıda başka gol pozisyonu olmadı. Temsilcimiz soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitti.

50’nci dakika da sol kanatta topla buluşan Ali Erkin’in ortasında arka direkte iyi koşu yapan Burak Evren’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı

67’nci dakika da temsilcimiz farkı üçe çıkardı. Arda’nın pasında defansın arkasına iyi sarkan Uğur Ahmet’in al da at pasında Nizamettin meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu:3-0

84’ncü dakika da sağ çaprazdan ceza sahasına giren Mustafa Tan, rakiplerinden sıyrıldıktan sonra şutunu çekti. Mustafa Tan’ın vuruşunda kaleci topa son anda müdahale ederek kornere çeldi.

Kalan dakikalarda başka gol pozisyonu olmadı. Temsilcimiz bu kritik deplasmanda 3 puanı 3 golle alarak, rakipleri Niğde Belediyespor ve Akşehirspor’un kazandığı haftada hata yapmadı.