Sarayönü Belediyespor 'Kasırgalar’ın desteği ile 4’te 4 yaptı

Sarayönü Belediyespor 'Kasırgalar’ın desteği ile  4’te 4 yaptı
Sarayönü Belediyespor, Kasırga taraftar grubunun ateşli desteğiyle ligdeki başarısını sürdürüyor.

Pazar günü oynanan Sarıçam maçında tribünlerde yerlerini alan Kasırgalar, maç boyunca takımlarını coşkuyla destekleyerek adeta 12. adam görevini üstlendiler. Bu destek, takımın 4'te 4 yapmasına büyük katkı sağladı.

Kasırga taraftar grubu, ikinci yarıya damgasını vurarak oyuncuların ve ilçenin motivasyonunu arttırıyor. Yeni kurulan bu grup, Sarayönü Belediyespor'un şampiyonluk yolundaki en büyük destekçisi haline geldi. Taraftarlar, tribündeki coşkularıyla takıma moral verirken, futbolcular da sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor.

kasirgalar-taraftar-923-1.jpg

Sarıçam maçında Kasırga taraftar grubunun coşkusu ve takımın başarılı performansı, ilçe sakinlerinin gururunu arttırdı. Tribünlerde oluşturdukları muazzam atmosferle dikkatleri üzerlerine çeken taraftarlar, Sarayönü'nün adını başarıyla duyurmaya devam ediyorlar.

Kasırga taraftar grubu, gelecek maçlarda da takımlarını desteklemeye devam edeceklerini belirttiler. Sarayönü Belediyespor'un başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Kasırgalar, ilçenin spor kültürüne katkı sağlamaya devam edecekler.