Sarayönü Derneği, hemşeri ziyaretlerine devam ediyor

Sarayönü Derneği, hemşeri ziyaretlerine devam ediyor
Sarayönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Dernek üyeleri geçtiğimiz günlerde Konya İl Merkezi'nde faaliyet gösteren hemşerilerini ziyaret etti.

Sarayönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, üyeleri, çeşitli sektörlerde görev alan başarılı iş insanları ve kamu görevlilerini ziyaret ederek dayanışma ve iletişim ağlarını güçlendiriyor

sarayonu-dernegi-ziyaretler-940-2.jpeg

Ziyaretler kapsamında, GennoTech firması sahipleri Ahmet Büyükatçeken ve Hasan Hüseyin Yangöz, Biçeroğlu Mobilya sahibi Veysel Biçer, Tekbir Toptan Gıda sahibi Muhammet Topal ve Halil Topal, HP Motors sahibi Hüseyin Potuk ile Cumhuriyet Mahallesi'nde yerel seçimlerde zaferle ayrılarak muhtarlığı kazanan Hasan Küçükaslan ziyaret edildi.

sarayonu-dernegi-ziyaretler-940-3.jpeg

Sarayönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emre Güney, ziyaretlerin amacının hemşehriler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve birlikte hareket etme kültürünü teşvik etmek olduğunu belirterek, "Sarayönü'den çıkan başarılı iş insanlarımızı ve kamu görevlilerimizi ziyaret ederek bir araya gelmek, gelişen ilişkilerimizi daha da pekiştirmek için önemli bir adımdır. Bu tür etkinlikler, hemşehrilerimizin birbirleriyle olan bağlarını güçlendirerek Sarayönü'nün sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacaktır" dedi.

sarayonu-dernegi-ziyaretler-940-5.jpeg

Ziyaretler sırasında iş insanları ve Muhtar Küçükaslan, Sarayönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyelerini sıcak bir şekilde karşılayarak, ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

sarayonu-dernegi-ziyaretler-940-1.jpeg