Sarayönü emlak hizmete açıldı

Sarayönü emlak hizmete açıldı
Konya'da emlak sektöründe faaliyet gösterecek olan Sarayönü Emlak, Selçuklu ilçesi Sancak mahallesinde hizmete açıldı.Cuma günü dualarla gerçekleştirilen açılık töreninde iş yeri sahibi Mustafa Çetin'in çok sayıda seveni...

Konya'da emlak sektöründe faaliyet gösterecek olan Sarayönü Emlak, Selçuklu ilçesi Sancak mahallesinde hizmete açıldı.

Cuma günü dualarla gerçekleştirilen açılık töreninde iş yeri sahibi Mustafa Çetin'in çok sayıda seveni ve yakını katıldı.

İş yeri sahibi Mustafa Çetin yaptığı açıklamada, "Sarayönü ve Konya merkezdeki hemşerilerimizi emlak ofisimizde ağırlamaktan kıvanç duyacağız. Güvenilir sermaye ve kusursuz hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda en güzel hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz. Tapu takibi, arsa, tarla, gayrimenkul alım satımı ve kiralama işlemleriyle müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Piyasada duyulan birçok usulsüzlüklerin olduğu ve emlak ofisi adı altına değişik, tasvip edilmeyen gayri resmi işlerin yapıldığı malumdur. Bizim farkımız, yüksek kalite, kurumsal hizmet ve uygun şartlarda sadece mülklerinizin hak ettiği değerde işlem görmesini sağlamaktır. Hizmet ve dürüstlük şiarımızdır prensibiyle çalışacağımızdan müşterilerimiz emin olabilir." dedi.