Sarayönü Esnaf Odası'ndan yeni elektrik protokolü

Sarayönü Esnaf Odası'ndan yeni elektrik protokolü
Sarayönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası  ile AYDEM Grup bünyesinde bulunan Gediz Elektrik ile yeni anlaşma imzalandı.Sarayönü Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Hasan Koçaş yeni bir elektrik protokolü imzaladıklarını açıkladı....

Sarayönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası  ile AYDEM Grup bünyesinde bulunan Gediz Elektrik ile yeni anlaşma imzalandı.

Sarayönü Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Hasan Koçaş yeni bir elektrik protokolü imzaladıklarını açıkladı. Yeni protokole göre Sarayönü esnafı indirimli elektrik kullanabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Koçaş, "Aydem Grup ile yaklaşık 3 aydır ciddi bir pazarlık içerisinde idik. Geçtiğimiz günlerde arzuladığımız protokolü ve rakamı imzalamayı başardık. Anlaşma ile esnaflarımıza indirimli elektrik kullanımı sağlamış olduk" dedi.

Sarayönü için her geçen gün daha fazla çalışacaklarını ileten Başkan Hasan Koçaş; "İlçemizde ticaret faaliyeti yürüten her esnafımız için çalışmalarımız devam edecek. Üreticimizin, esnafımızın ve çiftçilerimizin menfaati için ilçemizde bulunan diğer sivil toplum kuruluşlarıyla el ele vererek yeni işler başaracağız.

Sözleşme yapmak isteyen ticari kuruluşlarımız Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odasına, üreticilerimiz Süt Üreticiler Birliğine çiftçilerimiz de Sarayönü Ziraat Odasına başvuruda bulunabilirler. Bu projede bizlere destek veren Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Engin Çelik ve Süt Üreticileri Birlik Başkanı Murat Ceran'a teşekkür ediyorum" açıklamalarını yaptı.