Sarayönü için acı hafta

Sarayönü için acı hafta
Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta içerisinde ardı ardına gelen cenaze haberleriyle birçok evde acı yaşandı. Beş kişinin hayatını kaybettiği ilçede, cenazeler sevenleri ve yakınları tarafından toprağa verildi. Bir hafta içerisinde...

Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta içerisinde ardı ardına gelen cenaze haberleriyle birçok evde acı yaşandı. Beş kişinin hayatını kaybettiği ilçede, cenazeler sevenleri ve yakınları tarafından toprağa verildi. Bir hafta içerisinde ilçede Nazmi Çimen, Talat Selçuk, Hatice Ilgın, Zekiye Kara, hasan Yalçın ve Azmime Bilici yaşamını yitirdi.

İlçenin eski esnaflarından olan Nazmi Çimen, 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhum Çimen, kılınan cenaze namazının ardından eski hapishane yanında bulunan musalla mezarlığına defnedildi.

Eczacı İbrahim Selçuk'un babası Talat Selçuk ise 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. İlerleyen yaşının da etkisiyle yaşamını yitiren Talat Selçuk'un cenazesi çarşı camiinden kaldırılarak eski hapishane yanında bulunan musalla mezarlığına defnedildi.

Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden kral lakaplı Hasan Hüseyin Kuzan'ın annesi Hatice Ilgın, 78 yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefatının ardından konuklar yolu mezarlığında sevenleri ve yakınlarının katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Hayatını kaybedenlerden bir tanesi de Lokumcu İsmail Kara'nın eşi Zekiye Kara oldu. 68 yaşında hayata gözlerini yuman Zekiye Kara'nın cenazesi merkez çarşı camiinden kaldırıldı. Sevenleri ve yakınları tarafından eski hapishane yanında bulunan musalla mezarlığına götürülerek defnedildi.

İlçenin sarraflarından Özcan Yalçın'ın babası Hasan Yalçın da 68 yaşında hayata gözlerini yumdu. Çarşı camiinde kılının cenaze namazının ardından eski hapishane yanında bulunan musalla mezarlığına götürülen merhum Hasan Yalçın, sevenleri tarafından toprağa verildi.

Yine hayatını kaybedenlerden bir tanesi Selimiye mahallesinden Azime Bilici oldu. 71 yaşında hayata gözlerini yuman Bilici, eski hapishane yanında bulunan musalla mezarlığına defnedildi.