Sarayönü ne düşüyor ne çıkıyor

Sarayönü ne düşüyor ne çıkıyor
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig kurulduğundan beri bu ligde mücadele ediyor.Birçok büyük il ve ilçe takımının 3 Lige yükseldiği yada tekrar amatör kümeye düştüğü Bölgesel Amatör Lig’de mütevazi şekilde...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig kurulduğundan beri bu ligde mücadele ediyor.

Birçok büyük il ve ilçe takımının 3 Lige yükseldiği yada tekrar amatör kümeye düştüğü Bölgesel Amatör Lig’de mütevazi şekilde mücadele eden Sarayönü Belediyespor, ligde 8 sezonunu tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig’in kurulduğu 2010-2011 sezonundan bu yana 8 yıldır istikrarlı şekilde mücadelesini sürdüren Sarayönü Belediyespor, Türkiye genelinde Bölgesel Amatör Lig’de 8 yıl aralıksız mücadele eden 5 takımdan bir tanesi oldu. Bu sezonu da düşme tehlikesi yaşamadan rahat şekilde tamamlayan yeşil siyahlılar, önümüzdeki sezon lige 9. sezonunu geçirecek.

Ligin kurucu takımlarından bir tanesi olan ve başarı geleneği ile her yıl zirveye oynayan Sarayönü Belediyespor, yıllar içerisinde marka değerini arttırarak günümüze kadar gelirken, birçok dev bütçeli il ve ilçe takımlarının korkulu rüyası oldu. Bu süreç içerisinde bir kere şampiyon olan ve Bölgesel Amatör Lig’e veda etmeye yaklaşan Sarayönü Belediyespor, Play-Off maçlarında istediğini alamadığı için yoluna amatörün zirvesinde devam etti.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiği 8 yıl içerisinde Karapınar Belediyespor ile sadece bir kez baraj maçı oynayan Sarayönü Belediyespor ile birlikte bu lide aralıksız 8 yıl oynayan diğer takımlar, Fatsa Belediyespor, Bulancakspor, Nevşehirspor ve Çiğli Belediyespor oldu.

merhabahaber