Sarayönü park ve bahçelerle güzelleşiyor

Sarayönü park ve bahçelerle güzelleşiyor
Sarayönü Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi, ilçenin daha güzel ve yeşil bir görünüme sahip olması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak yaptığı açıklamada, ilçenin daha güzel, sağlıklı...

Sarayönü Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi, ilçenin daha güzel ve yeşil bir görünüme sahip olması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak yaptığı açıklamada, ilçenin daha güzel, sağlıklı ve çağdaş bir kent olabilmesi amacıyla ilçemizin her köşesinde çalışmaların devam ettiğini söyledi. Peyzaj çalışmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Solak, ana caddeler başta olmak üzere cadde, sokak ve yol kenarlarında gerekli bakım çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydederek, daha güzel bir Sarayönü için kısa sürede çok geniş bir çalışma alanında güzel işlere imza attıklarını ifade etti.

Başkan Solak, "Var olan doğal yeşillikleri koruyup, daha fazlasını ilçemize kazandırdık. İlçe girişimizi seramızda yetiştirdiğimiz güller, laleler ve fidanlar ile yeni bir görünüme kavuşturduk. Sadece ilçe merkezimiz değil yeni yasa ile birlikte bize bağlanan tüm mahallelerimizde çalışmalarımız devam etmektedir. Yeşilin önemini bilerek çalışmalarımız sürekli devam edecektir." dedi.