Sarayönü sahaya indi

Sarayönü sahaya indi
Bölgesel Amatör Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta içerisine sahaya indi. Salı günü ilk antrenman için bir araya gelen oyuncular, teknik heyet ve yönetim, antrenman öncesi kurban...

Bölgesel Amatör Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta içerisine sahaya indi. Salı günü ilk antrenman için bir araya gelen oyuncular, teknik heyet ve yönetim, antrenman öncesi kurban keserek dua etti. Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, antrenman öncesi tüm oyunculara başarılar diledi. Transfer edilen ve denemeye alınan oyuncular dahil ilk antrenman 24 oyuncu ile gerçekleştirildi.

Bölgesel Amatör Lig'de fırtına gibi eserek sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Sarayönü Belediyespor top başı yaptı. 3.Lig'e çıkma hayalini gerçeğe dönüştürmek için yola çıkan yeşil siyahlılar, Salı günü ilk kez yeşil sahada bir araya geldi. Sarayönü Stadı'nda gerçekleştirilen açılışa Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Niyazi Kart, Antrenör Ozan Dombaz ve 24 futbolcu katıldı. Antrenman öncesi Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak oyuncularla tek tek tokalaşarak başarı diledi. Başarılı bir sezon için yapılan duanın ardından kurban kesildi. Kesilen kurbanın ardından Teknik Direktör Niyazi Kart, Antrenör Ozan Dombaz ilk antrenman gerçekleştirildi.

Antrenmana iç transfer, dış transfer ve denemeye alınan oyuncular dahil 24 futbolcu katıldı. Oyuncular arasında, Alper Erkoç (iç transfer), Hüseyin Serhat Cihan (iç transfer), Mustafa Baştin (iç transfer), Mustafa Sayan (iç transfer), Özenç Albayrak (iç transfer), Erkan Çelik (iç transfer), Yunus Emre Yılmaz (iç transfer), Sercan Şen (iç transfer), Rıdvan Yanık (iç transfer), Oğuz Göktaş (iç transfer), Eren Ulukavak (iç transfer), Abdurrahman Şahan (Serik Belediyespor), Serkan Kaya (Ç.Çumra Belediyespor), Ulaç Çağlayan (Medcem Silifke Belediyespor), Aytaç Solunoğlu (Çal Belediyespor), Kubilay Özer (Demirten Yeşilköyspor), Muhammet Özdemir (68 Yeni Aksaray Belediyespor), Yunus Kireş (Ortaca Belediyespor), Hakan Koç (Selçukspor), Mehmet Ali Üzgü (Saideli Kadınhanı Belediyespor), Ali Özkan (70 Larende Gençlik ve Spor) yer aldı.

İlk gün 50 dakikalık düz koşu yapan oyuncular, açma germe ile ilk antrenmanı tamamladı. Sonraki günlerde çalışma temposunu çift antrenmana çıkaran Sarayönü Belediyespor, sabah ve akşam olmak üzere kondisyon ve koordinasyon ağırlıklı olarak çalışmaya devam ediyor. Bu hafta içerisinde bir hazırlık maçı oynaması beklenen Sarayönü Belediyespor'da, teknik heyet oyuncuları izleyip, takımın eksiklerini, ihtiyaçlarını ve fazlalıklarını değerlendirmeye alacak. Oynanacak hazırlık maçının ardından kadrosunu biraz daha netleştirecek olan yeşil siyahlıların, önümüzdeki hafta kampa gitmesi planlanıyor.

"Hedefimize ulaşacağız"

İlk antrenman sonunda Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart yaptığı açıklamada, "Bugün sezonun ilk antrenmanını yaptık. İyi bir çalışma ortamı oluşturuldu. İstediğimiz tüm oyuncuları kamp dönemi öncesinde takımımıza kazandırdık. Bunun için başkanımıza ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İki Sezon önce yaşadığımız şampiyonluğu, Yükselme Maçlarında 3.Ligle taçlandıramamıştık. Bu sezon bu şanssızlığımızı yenip Sarayönü Belediyespor u 3.Lige çıkartmak istiyoruz. Konya nın Süper Ligde ve 2.Ligde birer takımı ve 3.Ligde de bir takımı olması gerekiyor. İnşallah hedefimize ulaşarak 3.Lige çıkmayı istiyoruz. İstediğimiz kadroyu şu an için kurmuş durumdayız. Kadromuzda Süper Ligde oynamış, Bölgesel Amatör Liglerde şampiyonluk yaşamış tecrübeli oyuncularımız var. Genç arkadaşlarımızla beraber bir uyum yakalayarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. İlk etap çalışmamızı Sarayönü nde tamamlayarak 2.etap çalışmalarını Nevşehir de yapacağız. Orada yapacağımız hazırlık maçlarından sonra kadromuz şekillenmeye başlayacak ve belki bir ya da iki oyuncu takviyesi ile sezona hazır hale geleceğiz" dedi.