Sarayönü Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş anısına fidan dikti

Sarayönü Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş anısına fidan dikti
Sarayönü Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş'in doğumunun 103. yılı anısına fidan dikti.Fidan dikimi etkinliği hakkında açıklamalar yapan Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı...

Sarayönü Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş'in doğumunun 103. yılı anısına fidan dikti.

Fidan dikimi etkinliği hakkında açıklamalar yapan Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer; "Ebedi liderimiz, başbuğumuz Alparslan Türkeş'e olan sadakatimizi hayatımızın her anında aklımızdan ve kalbimizden çıkartmıyoruz. Başbuğumuz'un bizlere miras bıraktığı bilgi ve birikimi yine onun ışığında gelecek nesillere, çocuklarımıza aktarmaya çalışıyoruz. " dedi.

Fidanların Ülkü Ocaklarına hizmet etmiş isimlere verildiğini ifade eden Başkan Emrah Tuncer, " Fidanlarımızı Başta Ebedi Başkomutanımız ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ardından 103. Doğum Gününü kutladığımız merhum liderimiz Alparslan Türkeş'e ve günümüzde davamızın başında bizlere liderlik eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin anısına diktik. Bunun yanında davamız uğruna sürdürdükleri mücadelenin sonunda şehit düşen isimleri de unutmadık. Geçtiğimiz günlerde yad ettiğimiz Ertuğrul Dursun Önkuzu ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nde hain teröristlerce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına dikmek istedik. Bu vesile ile başta ülkemizin kuruluşunda şehit düşen tüm ecdadımızı ve davamız uğruna şehit düşen ülküdaşlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum" dedi.