Sarayönü Ülkü Ocakları’ndan çocuklar için unutmaz etkinlik

Sarayönü Ülkü Ocakları’ndan çocuklar için unutmaz etkinlik
Sarayönü Ülkü Ocakları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı özel bir etkinlikle kutladı. Anadolu Meydanı'nda düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde, çocuklar unutulmaz bir gün yaşadılar.

Etkinlik kapsamında çocuklar, özel olarak hazırlanan görsellerde keyifli anlar yaşadılar. Sarayönü Ülkü Ocakları mensupları, çocuklara Türk bayrağı, balon, pamuklu şeker, meyve suyu ve kek dağıtarak coşkuya katkı sağladı.

Etkinlik boyunca müzikler, oyunlar, yüz boyama ve sürpriz hediyelerle dolu bir program sunuldu. Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer, çocuklarla birebir ilgilenerek onların keyifli vakit geçirmesini sağladı.

sarayonu-ulku-ocaklarindan-cocuklar-icin-unutmaz-etkinlik-5.jpg

Etkinlik sonunda konuşan Sarayönü Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Tuncer, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet aşkının 23 Nisan 1920'de bir kez daha dirildiğini belirtti. Tuncer, "Bugün, bir cihan husumete karşı kıyam eden Türkiye halkının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni vücuda getirme hususunda gösterdiği harikayı ifade eder." dedi.

Ayrıca Tuncer, çocukların her zaman ve her yerde yanlarında olduklarını vurgulayarak, "Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak milli değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman ve her yerde yanındayız." şeklinde konuştu.

sarayonu-ulku-ocaklarindan-cocuklar-icin-unutmaz-etkinlik-2.jpg

Tuncer, sözlerini, "Sevgili yavrularımızın ve bugünün kendilerine armağan edildiği dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; Gazi Meclis'imizi bizlere emanet eden Aziz Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, ebediyete irtihal etmiş tüm milletvekillerimizi saygı, sevgi ve hürmetle anıyorum." diyerek tamamladı.

sarayonu-ulku-ocaklarindan-cocuklar-icin-unutmaz-etkinlik-4.jpg

Sarayönü Ülkü Ocakları'nın düzenlediği etkinlik, çocukların unutamayacakları anlar yaşamasına vesile oldu.