Sarayönü’nde araç muayenesi yapılacak

Sarayönü’nde araç muayenesi yapılacak
Sarayönü’nde araçlarını muayene ettirmek isteyenler için Gezici İstasyonun Eylül ayı vize günleri belirlendi.Periyodik Araç Muayenesi, Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü, yola elverişlilik muayenesi, tadilat sonrası muayene, zorunlu...

Sarayönü’nde araçlarını muayene ettirmek isteyenler için Gezici İstasyonun Eylül ayı vize günleri belirlendi.

Periyodik Araç Muayenesi, Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü, yola elverişlilik muayenesi, tadilat sonrası muayene, zorunlu muayene ve trafik tescil işlemleri için gerekli olan tespitler için 21-23 Eylül tarihlerinde Buğday Pazarı’nın yanına kurulacak olan muayene istasyonu muayeneleri gerçekleştirecek.

RANDEVUNUZU ERKEN ALIN

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Sarayönü Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, randevuların haftalar öncesinde dolduğunu ve bu ay erken vakitte duyuru yapmak istediklerini belirtti.

Şimdiden Eylül ayı vizelerinde randevuların yarı yarıya dolduğunu belirten Başkan Karataş açıklamasında “Araçlarını vize yaptırmak isteyen sürücülerin önceden randevu alması gerekiyor. Vatandaşlarımız www.tuvturk.com.tr adresinden randevularını alabilirler.

Sarayönü’nde Eylül ayı için şimdiden randevular yarı yarıya dolmuş durumda. Vize yaptırmak zorunda olan için hemşerilerimizin bu hususta acele etmeleri gerekiyor.

Sürücülerimiz vize öncesi sürücülerin araçlarında reflektör, yangın söndürme cihazı, ilk yardım çantası, tescil ve trafik belgesi asılları, borcu yoktur yazısı, trafik sigortası, LPG var ise gaz sızdırmazlık belgesi, ilk yardım seti ve stepne bulundurmaları zorunlu” şeklinde konuştu.

Haber: Mehmet AKYILDIZ

Etiketler :