Sarayönü'nde bayram programı yapıldı

Sarayönü'nde bayram programı yapıldı
Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş başkanlığında düzenlenen toplantıda bayram tedbirleri görüşüldü akabinde ilçe protokolü ve kurum amirleri ile bayramlaş töreni yapıldı.

Sarayönü Kaymakamlığı Toplantı Salonunda cuma günü düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Necati Koç, CHP ilçe teşkilat başkanı Bayram Yeşilkaya, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yıldıray Erdem ve kurum amirleri katılım gösterdi.

Sarayönü Kaymakamlığında gerçekleşen bayramlaşmada, belediye başkanı Necati Koç ve kurum müdürleri ile sohbet eden Kaymakam Göktaş , herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

protokol-bayramlasma-934-5.jpg

Bayramın ilçede tam bir huzur ve güven ortamında geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığını dile getiren Kaymakam Göktaş, bayramın hayırlara vesile olması dileklerinde de bulundu.

Kaymakam Göktaş , bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada, "Ramazan Bayramı'nı birlik ve beraberlik içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm hemserilerimizin bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Ramazan Bayramı'nın ilçemizde huzur ve güven ortamında geçmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık. Emniyet ve jandarma ekiplerimiz 7/24 görev başında olacak. Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi