Sarayönü’nde dezenfekte çalışmaları devam ediyor

Sarayönü’nde dezenfekte çalışmaları devam ediyor
Sarayönü’nde Koronavirüs tedbirleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları titizlikle dezenfekte ediyor.Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri...

Sarayönü’nde Koronavirüs tedbirleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları titizlikle dezenfekte ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Koronavirüse karşı alınan tedbirler çerçevesinde ekipler halkın yoğun olarak kullandığı alanları titizlikle temizliyor. Okullar, parklar, duraklar, spor alanları, otogar, kurs merkezleri, ibadethaneler, kamu kurumları dezenfekte çalışmalarının sıklıkla yürütüldüğü alanların başında geliyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini ifade ederek, bu süreçte vatandaşların çok fazla kalabalık ortamlarda bulunmamasını istedi.

"Başarılı bir süreç yürütülüyor"

Diğer taraftan, Türkiye'nin bu konuda iyi bir süreç yürüttüğünü ifade eden Başkan Solak, "Devletimiz tüm birimleriyle başarılı bir çalışma yapıyor. Dünyada görülen vakalarla Türkiye'deki vakalar kıyaslandığında her şey daha net olarak görülüyor. Diğer taraftan bizde tedbir amaçlı etkinliklerimizi, vatandaşlarımızın toplu olarak katılım gösterdiği programlarımızı iptal ettik. Bu süreçte vatandaşlarımız hijyene dikkat etmeliler. Tedbirimizi almamız gerekiyor." dedi.